Translate

torsdag den 31. maj 2012

Nyt lækkert hår

For nylig havde jeg som så ofte før en hårkrise. Ja, jeg har nok mere eller mindre haft hårkrise det meste af mit voksenliv. Mit hår er såååå gaaaaaabende kedeligt. Mørkebrunt langt, slasket og altid i en hestehale, ALTID sagde jeg og vi snakker lige siden tredje klasse og jeg er en gran voksen kvinde nu. Hver gang jeg med et deprimerende udtryk og store forhåbninger har sat mig i frisør stolen er jeg altid kommet derfra med sådan "lidt etager, som kan give lidt fylde" men nej VIRKER IKKE.
Så komplimenter vedr. min hårpragt har ikke være overvældende, lige indtil jeg lagde dette billede på facebook (det første), så væltede det ind med søde kommentarer om mit lækre hår og om så smuk jeg var og bla bla.... Jeg solede mig gevaldigt i komplimenterne og fik i alt glamouren glemt alt om at håret ikke var mit. I et photoprogram har jeg nemlig tyvstjålet håret fra en eller anden celebrity fra den røde løbe og overført og tilpasset det til mit hoved:-) smart ikke ?. Det er det første billede her jeg lagde på facebook men jeg lavet flere som du kan se her:

 

Og ja hvilket billede er så mit eget, det er du vist ikke i tvivl om vel?. Men du skulle prøve det, hvis du vel og mærke ikke har andet fornuftigt at tage dig til. Programmet hedder Hollywood makeovergram:-)
Hvis du har nogle ideer til at få lækkert hår i virkeligheden, må du endelig sige til, tager imod alle råd med kyshånd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar